Find Your Adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab amet asperiores, dolorem neque nisi provident quae quos sapiente temporibus vitae,dolorem neque nisi provident quae qu sapiente?

Cine

suntem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Adipisci dolor, enim esse harum quaerat qui quia saepe tenetur totam voluptatibus? Accusamus dicta error harum iste obcaecati, omnis praesentium tenetur! Ab ad, adipisci aliquam aspernatur commodi dolor eos excepturi laboriosam nam neque non repellat soluta. Atque expedita fugit id ipsam magni minus, nihil perferendis, quae quaerat sapiente suscipit, voluptatem voluptatibus. Debitis error hic pariatur. Ab accusantium atque consequuntur ducimus eveniet facere ipsam minus sed temporibus veniam. A ad aliquam consequatur doloribus eos est eum ex facere ipsa, iure labore .

about-us-image

Filosofia noastra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium assumenda cum dolore enim eos explicabo facilis fuga fugiat, illum incidunt inventore ipsum nemo nulla officia porro provident ratione tempore vero.

View some of the enjoy moments

gallery
gallery
gallery

Activitatile noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed turpis elementum, sollicitudin ex eget, congue arcu. Nunc bibendum id tortor eget lacinia.

Snow

boarding

Snowboarding-ul este un sport de iarnă care implică coborârea de pe munţi acoperiţi cu zăpadă. Asta dorim şi noi să vă învăţăm… să iubiţi iarna şi zăpada, schimbările rapide de direcţie şi nu numai. Poate nu ştiaţi, dar snowboarding-ul este un sport extrem, unde corpul este lucrat la capacitate maximă. Într-o oră cu placa, poţi arde până la 500 de calorii.

 

Ah, da… şi drept bonus, “datul cu placa” are un rol foarte important în oxigenarea ţesuturilor corpului şi îmbunătăţeşte activitatea cardiovasculară.

Surf

ing

Surfing-ul este un sport plin de aventură, iar dacă sunteţi în căutare de senzaţii tari, el este răspunsul! Dacă sunteţi iubitor de apă şi valuri, nu trebuie să rataţi şansa de a învăţa surfing. După câteva cursuri în prezenţa unor profesionişti ca noi, veţi prinde şi mai mult curaj de a vă arunca în valuri şi de a le “escalada” cu şi mai mult curaj. Tot mai multe persoane îşi doresc să inveţe acest sport… de ce nu ai încerca şi tu? Lasă frica acasă şi vino la cursurile de surf.

Bike

ing

Drumeţiile cu bicicleta sunt foarte căutate! Se adună o gaşcă de oameni frumoși, câteva hărţi, bună dispoziţie şi curiozitate de a cunoaşte locuri noi, văzute de pe o bicicletă. Trebuie doar să veniţi cu multă energie şi dorinţă de aventură. O singură dată trebuie să faci un traseu, după care vei vedea cât de mult îţi vei dori să revi tot mai des la aceste drumeţii.

Sky

diving

În primul rând, skydiving-ul înseamnă aventură şi adrenalină la maxim! Este tot ce şi-ar dori cineva care caută aceste două lucruri. Nu trebuie să îţi fie deloc frică, deoarece vei sări în tandem cu un instructor de zbor care te va ajuta să faci toate manevrele necesare, de la căderea liberă, la deschiderea paraşutei, până la aterizare. Fiecare etapă va fi unică, o experienţă pe care nu o vei uita cu siguranţă niciodată şi cu care te vei lăuda lumii.
Cel puţin o dată în viaţă merită să faci un salt în tandem, cu paraşuta. E o experienţă unică, plină de euforie, pe care merită să o trăieşti! Un salt în tandem se face de la aproximativ 4000 metri înălţime… deci, vă daţi seama ca o să vă taie respiraţia.

Team

building

Teambuilding-ul fără nicio activitate interesantă, e ca mâncarea fără sare. Propunem diferite activităţi corporaţiilor care vor cele mai cool şi de neuitat teambuilding-uri!
Drumeţii pe jos sau cu bicicleta, rafting cu barca pe râu, curse de alergat… tot ce îţi doreşti de la o ieşire cu colegii de muncă. Minţile creative se alimentează din activităţi cool, alături de oameni la fel de cool! Promitem un teambuilding de neuitat, de povestit nepoţilor la bătrâneţe.

Aventuri

Alege din pachetele noastre turistice de activitati

2019-12-19 2019-12-22
Teambuilding Muntii Apuseni
Transalpina North Mountain Resort, Romania
2019-02-06 2019-02-08
Snow Camp Incepatori
Arieseni, jud. Alba
2019-02-04 2019-02-06
Hiking Adventure
Baile Herculane, Romania
2019-02-04 2019-02-07
Surf Camp Incepatori
Porto Agalve, Portugalia
2019-02-06 2019-02-15
Rafting Adventure
Undeva in Romania
2019-02-18 2019-02-20
Skate School Kids
Arieseni, jud. Alba

Echipa