logo

Yoga pentru relaxare

Despre

Te aștept zilnic la cursuri de Yoga în Arad. Atunci când alegem un studio și un stil de yoga, este important să rezonăm cu instructorul în primul rând și cu stilul de yoga predat. Am învățat alături de profesori minunați, dar asta nu înseamnă că mereu am rezonat cu ei sau cu stilul lor, însă cu siguranță am învățat ceva de la fiecare.

Cursurile de yoga predate de mine sunt ideale atât pentru cei care au o practică constantă cât și pentru cei care pășesc pentru prima data într-un studio de yoga. Cei care practică de ceva vreme cu mine știu cât de important este respirația, alinierea și conștientizarea momentului prezent în cursurile de yoga, astfel practicantul beneficiază de un corp mai puternic, o minte mai clară și un suflet liniștit după ore.

Dacă dorești într-adevăr să iți schimbi stilul de viață, felul cum trăiești, cum reacționezi, să ameliorezi stările de anxietate, insomniile, să iți îmbunătățești sănătatea și să devii mai bun/ă cu tine și cu cei din jurul tău, atunci te aștept cu mult drag să practicăm împreuna la studio.