Performanță și siguranță de peste 6 ani!

Derocări prin împușcare Demolări controlate Transport explozibil Foraje în stâncă

Despre noi

Pirocon a fost înființată ca și o necesitate pentru realizarea unor proiecte energetice, unde erau necesare lucrări speciale de încastrare și pozare conducta pentru aducțiunile de apa folosite la micro hidrocentrale, drumuri și căi de acces, fundații stâlpi de electrecitate, fundații bazine, baraje de captare a apelor, construcții civile și galerii (tunel) de trecere a conductei de aducțiune prin masivul stâncos. Protecția și Securitatea Muncii a fost pusa în prim plan de catre Pirocon.

Pirocon poate efectua lucrări de cariere de piatră, drumuri forestiere, derocări prin împușcare a masivului stâncos, demolări controlate prin implozie și transport explozibil în toata țara și în locurile cele mai greu accesibile datorită echipamentelor și utilajelor din dotare, cât și pentru personalul calificat și autorizat pentru aceste lucrări.

Mi-a plăcut colaborarea cu dumneavoastră si profesionalismul de care ați dat dovadă. Sunt foarte mulțumit de rezultat final și voi continua să colaborez cu voi pe viitor.

Popescu Vasile

Ultimele Proiecte