Urmareste pagina de facebook pentru a afla ultimele noutati!

Tehnosad Agricultură

Utilaje agricole • Service • Piese de schimb • Consiliere • Tehnologie agricolă și finanțări
tesa_finantare

Finanțare

Investițiile în utilaje agricole pot fi catalogate cu ușurință ca fiind costisitoare. Noi cât și furnizorii noștri am încheiat parteneriate cu mai multe instituții financiare astfel încât să vă oferim cea mai bună soluție de finanțare.

Vezi toate ofertele »
tesa_produse1

Produse

Comercializăm o gamă completă de tractoare și utilaje pentru prelucrarea solului, semănat, întreținerea culturilor și până la recolat. Vă oferim consultanță de specialitate pentru tipul și dimensiunea fermei dumneavoastră.

Vezi toată gama »
tesa_servicii

Servicii

Ținem cont de nevoia dumneavoastră de a primi un serviciu specializat de instruire, punere în câmp sau servisare și de aceea personalul angajat în această activitate este unul specializat și în continuă formare.

Vezi serviciile noastre »

Despre noi

Cum am început

Ne recomandă experiența de peste 10 ani în acest domeniu, perseverența și constanța în opinii, nivelul ridicat de adaptare și flexibilitatea pe care o poate oferi o companie mică. Ne angajăm să nu ne oprim niciodată din a învăța, din a ne informa, din a lupta cu toate mijloacele să vă oferim soluția optimă pentru îmbunătățirea performanței din ferma dumneavoastră!

Află mai multe »

Stiri si Evenimente

Evenimente

Știri